Een blik binnenin

Start Een blik binnenin Het Huisreglement Actief Route beschrijving Agenda Casamata Agenda Migaled Casamata info

 

 

Wij verhuren het gelijkvloers van Casa Mata. Dit bestaat uit : volledig ingerichte keuken met vaatwas, kook- en eetgerei, sanitair, douche, living, bestaande uit eet- en zithoek, 2 ruime slaapkamers, terras, binnentuin, barbecue.

In de bergplaats is er een wasautomaat die gedeeld wordt met de eigenaars.  

Slaapmogelijkheid : riante slaapkamer met 2-eenpersoonsbedden  en reservebed, 2de slaapkamer met 2-persoonsbed. Extra ruimte voor 2 personen met eigen sanitair kan na afspraak.

Als huurder geniet u van volledige privacy. Het verhuurgedeelte van het huis is volledig afgescheiden met eigen inkom en eigen terrassen.

Wij verhuren de helft van Casa Migaled bestaande uit: gelijkvloers met ruime patio, bergruimte, toilet, wasmachine, badkamer en chauffageruimte. Verder op het eerste verdiep een hall met frigo-diepvries, slaapkamer met stapelbed, een tweede badkamer met toilet, een ruime goed ingerichte keuken met vaatwas, living bestaande uit eet- en comfortabele zithoek en een ruim terras met zicht op de Pyreneeën. Het tweede verdiep bestaat uit 2 grote slaapkamers, waarvan 1 met dubbel bed en 1 met 2-éénpersoonsbedden en een kleinere slaapkamer met stapelbed. Het huis heeft dus een capaciteit van 8 personen wat de mogelijkheid biedt om met 2 gezinnen te logeren.

Er is een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar en de trap kan beveiligd worden met kinderhekjes.

      Casa Mata

 

Casa Migaled